Monday, August 2, 2010

Selamat Hari Jadi!!!




Salam,

Pejam celik dah setahun BPMA masuk ke dalam kedai-kedai buku di Malaysia. Mungkin juga tersesat sampai ke luar negara. Siapa tahukan?

Orang kata yang pertama adalah yang paling istimewa. Betul, kerana melalui BPMA saya terus menerima kutukan, kritikan, pujian dan cacian yang buat saya terus semangat nak menulis. Buat yang memuji terima kasih banyak. Yang mengeji pula terima kasih juga. Alah.. Sebenarnya apa yang kita buat tak semua orang sukakan. So saya terima dengan hati yang terbuka.

Buat para pembaca yang sudi membaca cerita biasa ini saya ucapkan terima kasih banyak2. Kalian tu memanglah sumber inspirasi. Menulisnya saya adalah kerana adanya kalian yang masih ingin membaca.


Untuk BPMA... Kamu kenangan paling manis dalam hidup saya.


p/s: Yang sudi memangkah BPMA untuk Anugerah Pilihan Pembaca Popular Berita Harian 2009 thanks a lot.


luvs,
eila

4 comments:

srikandi said...

memang best giler BPMA...

Miss Kira said...

lps ni tggu iman suraya plak
^^

MaY_LiN said...

wawawa..
tahniah ya..

nur fariza umaira said...

sy br nk stat bce BPMA..bce sinopsis pun dh best..x sbr nk tau ape endingnyerr..=))