Friday, September 3, 2010

Salam Lebaran

Salam semua,

Hari ini hari last saya kejer. Start esok saya akan mula bercoti. 2 minggu okey. Jadi alamatnya makin tebal ler sawang dalam blog ni.

Buat pembaca yang disayangi,
dikesempatan ini saya nak susun 10 jari pohon ampun maaf dari korang. tau. banyak buat salah ni. salah sebab lambat update blog. salah sebab tak boleh nak puaskan kehendak korang. salah sebab bikin cerita yang ada kalanya mengarut. nak buat macam mana. saya orang biasa. selalu khilaf dalam apa yang dilakukan. harap korang maafkan ek. 0-0 okey.


Yang balik kampung tu berhati-hati okey. kalau ada yang dari ipoh tu nak datang beraya di rumah saya yang kecil lagi comel tu, silalah. kat taman temara, ipoh. cari lorong 10, pastu cari rumah no.9. korang dialu-alukan.

Okeylah. nak siapkan saki baki kerja yang tinggal sebelum bercuti panjang. sekali lagi selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir dan batin.


luvs,
eila.
p/s: sorry. tak ada gambor nak upload. kemalasan melanda. :)

2 comments:

Miss Kira said...

selamat hari raya kak eila!!!
XD

maaf zahir n batin

...CiKdiDa... said...

slmt ari raye! maap zahir batin! :) nk duet raye...ngeeeee~