Wednesday, August 19, 2009

Salam Ramadhan

Alhamdulillah..Ramadhan kembali lagi..dikesempatan ini saya ingin mengucapkan salam ramadhan buat semua pengunjung blog yang tidak jemu datang bertenggek di sini. sempena bulan yang mulia ini bersama-samalah kita melipat gandakan amalan *berpesan pada diri sendiri jugak*.

kepada semua yang sudah mendapatkan BPMA harap korang terhiburlah hendaknya. untuk kak-noor-kusayang, kak ju'a, kak nacha, kak uda, kak ikie, abbot, yaya, cik cucur, mia_zara dan kira semualah yang rajin mengkomen tulisan saya, saya sangat menghargai komen-komen yg korang titipkan itu. untuk n3 2x5 ni macam slow sikit. saya pun dah blur apa lagi nak dibuat dengan cerita ini. apa-apa pun saya akan cuba buat yang terbaik harapnya. n3 seminggu sekali tu kira okeylah kut kan..hehehe...ayat2 saya sungguh dah tunggang langgang, lintang pukang dan bila baca balik macam apa ajer..harap2 korang bersabarlah..jangan marah ek!!!

salam ramadhan untuk semua.

p/s: kalo agak2 rajin drop nama korang dgn address lengkap dekat komen dan bukan dekat chatbox. :)

10 comments:

Abbot Cottage said...

bio aku org pertama yg letak...kikikik...

Noor Syahila Mohd Aris
No. 62A, Jln SP2/3,
Seri Pristana Sungai Buloh
47000 Sungai Buloh
Selangor Darul Ehsan

abbotcottage.blogspot.com

Hehehehehe aku letak sme sekali, sesenang jejengah ler blog aku yg kadang2 bersawang gak.

Ermmm...novel lelain tu, kat mana leh dapat ekkk? Addicted lak nak baca coretan nakal ko. Best gilakkss...tak segan silu kata poling in lab oledi meyyy.... Keep it up!!! chaiyokk chaiyokkkk

anahraf said...

memang best la segala cerpen yg u buat..selamat maju jaya..nvl BPMA susah la nak cari..nak buat kiriman pos susah plak..xde masa..
farhana binti jasni
lot 39,kg sri muda,
27000 jerantut,pahang
nnylea@yahoo.com

Ikie Omar said...

Salam Eila,
Memula sekali akak nk ucapkn tahniah dengan buku Eila "Baju Pengantin Mak Andam" (BPMA). Mmg best dan menghiburkan. Fyi, akak dpt buku yg last kt MPH Tesco Sg Petani; huhuhu...nasib baik ada...
Akaknye bio:

Ikram binti Omar @ Wan Mat
No. 293, Jln Kenanga 6,
Persiaran Amanjaya 7,
Bandar Amanjaya,
08100 Sg Lalang
Sg Petani,
Kedah Darul Aman

P/S: Ada novel lain lg ker????
email: ikieomar@gmail.com

Anonymous said...

Salam ramadhan untuk penulis dan semua pembaca. Saya suka gaya penulisan anda yang agak gila-gila tue...release sikit tension. Saya masih menunggu pesanan BPMA sampai, tak sabar nie nak baca....

Dasima Baharum
8-21, Blok 2, Jalan Matahari 117/U5
Section U5, Bandar Pinggiran Subang
47150 Shah Alam, Selangor.

Anonymous said...

Salam Ramadhan untuk semua. Tak sabar nak tunggu pesanan buku BPMA ni sampai.

Dasima Baharum
amoq80@yahoo.com

Abbot Cottage said...

dasima, u bleh beli buku BPMA kat kedai buku TESCO Setia Alam. 1st floor. Bebetul ngadap escalator yg nak turun tu. Nama kedai tak ingat la. tapi sebelah kedai baju. Pergilah cepat kesana, dari tunggu bagai nak rak.

just give a try tak salahkan.

Anonymous said...

salam, cik aku bintang biasa, br ni akak br bli bpma online, ada request utk signature, tp x dpt pun(huhu, sedih).

-hartini_tni@yahoo.com-

anahraf said...

huhu..puas ku mencari BPMA..akhirnya dpt gak..kat popular CS sg petani..2x dah g tak jumpa pun..last2 jmpa..nasib sempat..so hard to get koleksi dari kaki novel..ikie omar dapat kat mph tesco SP..haha kalu tau dah lama p tesco..

yaya said...

ruzi7625@yahoo.com


Eila...yaya baru dapat BPMA last week...best betul....cepat-cepat marathon sebelum puasa itu hari takit tak sempat....maklum le bulan puasa nih...bz sket...tapi kan BPMa memang tak mengecewakan..

yaya said...

Eila....baru dpt BPMA last week...trus marathon baca takut sempat bolan pose tak habis lak BPMA....BTW memang best....caya le Eila...


ruzi7625@yahoo.com