Thursday, November 3, 2011

Edisi Membebel

Saya tahu, awak tengah tunggu. 

Tapi macam mana nak cakap ek...

Saya tak suka betul melalui masa-masa ketandusan idea. 

Saya tengah usaha.  Draf 'Langkah Izzara'.

Calon Jodoh Untuk Adik?  Alhamdulillah.  Lama dah siap sepenuhnya.  Dah masuk baris untuk kena edit. 

 
Kak Cik kata tahun depan.  Insyaallah.  Jom tunggu sama2. 

Eila.

7 comments:

umie naziera said...

sukew2..cepat2 skit taw

Siti Mas Hidayu said...

sukew2..lagi cepat lagi bagus...tak sabar nak beli...hehehe ^_~

nur shazwani said...

tak sabar la nk baca :)))

zaza said...

yeyy2!!!
xsabar nak tggu yg tuu.............
sti bEstt ~ ~

MamaFaMi said...

Kak Cik... kalau boleh, edit cecepatlah sket ek. Mama dah habis baca semua buku Eila ni.

Eila, nanti kalau buku Eila dah keluar, mama beli direct dari Eila siap dengan otograp, bley? :D

nur najwa hayati said...

yala...bestnya..dgar tajuk pown rsa best gila ! smgattt nihh nak bc novel uhh ! :)

nur najwa hayati said...

yala..bestnya..dgr tajuk pown rasa mcm best gila ! xsbr nak baca nihhh !! hope xmnghampakan novel uhh ! :)