Friday, September 13, 2013

Tadddaaaa......

9 comments:

Anonymous said...

dah keluar ke novel tu, nk yg ada signature areila boleh ke (dgn keterujaan yang melampau hehehe)

-chah husain-

Aziela said...

Yeayyyyyyyy...... Tak sabar nak tahu ending Intan. Mak sedara dia tu jadi apa ekk? Anddddddd of course si boipren di obersee tuu. Aduhhhh...dah keluar ke belum nie?

Anonymous said...

Tahniah....tak sabar nak beli ni...

norihan mohd yusof said...

tk sabar nk dapat kn novel nih....

Shazwani Ramly said...

bila keluar ni kak eila?? ke dah keluarr?

Anonymous said...

Dah dpt. .... best

Anonymous said...

saya dah baca...ok la..but compare to your previous novel..this consider average...maybe I'm expecting more from you..anyway gudluck and semoga success in your writing...

Anonymous said...

Dah beli....best...tp ur previous novel lg best cz yg ni cm dh bese je die punye story line..x berapa best nk ulang baca...mungkin next time boleh buat yg lebih baik...nyway I love your novel very much.....
-ana-

areila sahimi said...

Ana,

Tq tau untuk kritikan membina ini. Insyaallah saya akan cuba improve lagi story line untuk novel2 yang seterusnya.

Pada semua yang sudah memilikinya, terima kasih banyak2...