Friday, November 15, 2013

YES BOSS!!! yang betul2 YES BOSS!!


Assalamualaikum.  Kalau ada yang dah tahu, tahulah.  Yang mana belum tahu ni nak share dengan korang.  Alhamdulillah.  Insyaallah, Yes Boss! versi drama akan menemui anda diTV3 tahun hadapan.  Heronya adalah Fahrin Ahmad (jangan komplen pasal beliau okey, sebab beliau adalah satu2nya hero yang saya pilih dan saya nak...hehehe..).  Heroinnya pula adalah Emma Maembong (beliau ni antara pelakon baru yang cantik dan boleh berlakon.  Alhamdulillah beliau sudi pegang watak Aryana dalam Yes Boss! ni).

Ni projek adaptasi novel saya yang pertama dan sangat teruja nak tengok hasilnya.  Skrip drama ini adalah Encik Mufid Suhaimi (penulis skrip Teduhan Kasih dan Rindu Bertamu Di Abu Dhabi).  Pengarahnya pula kalau tak silap adalah Emi Sufian (tukang arah Vanilla Coklat).

Harapan saya semoga adaptasi Yes Boss! ini akan berjaya.  Maklumlah mana tahu ini yang pertama dan terakhir novel saya diangkat menjadi drama adaptasi.  Hahahah...

Tunggu sama2 okey!!

10 comments:

Anonymous said...

ni lah hero yg ditunggu2...

baby mio said...

saya suka dengan hero&heroin dia mememang terbaik.

Anonymous said...

suka jugak ngan hero and heroin die...sesuai kot based on watak2 kt dalam tu....
-ana-

sza_kdh said...

Setujuuuuuuu dan suka sgt...

Miza Eija said...

Tahnia eila... ^_^ akan sabor menuunggu drama ni ditayangkan nanti

Anonymous said...

Cayalah...ni x sabo ni.... Ok3 hero n heroin

Siti Mas Hidayu said...

Tahniah eila....tak sabar nak tengok ...hehehe

Anonymous said...

wah..my favourite hero, tak sabar nk tunggu nih
-chah husain-

Nadia said...

Suke jugakkkk

Nadia said...

Suke jugakkkk