Thursday, September 13, 2012

Cerita Baru

Sebab jalan cerita Pencinta Terbaik tu tersekat di dalam kepala dan tak mampu nak dimuntahkan setakat ini, saya tukar untuk menulis cerita baru. 
Jangan marah. 
Ini benda normal yang berlaku di dalam kehidupan seorang penulis novel.  :)
Sebelum apa-apa mari kita layan dulu hero heroin dalam bayangan saya ketika menulis cerita ini. 
Cerita, KUPILIH HATIMU cubaan pertama letak tajuk jiwang :P

Megat Imran

Intan Nurain

Michael Lee a.k.a Mikail Lee Abdullah

p/s: sedikit keji bila biar Adi Putra bersaing dengan Lee Dong Wook *ker patut tukar ke Nazim Othman :P

6 comments:

nz lyna'im said...

mcm menarik.. teruja nak bace nie

CoReTAn HaTi said...

megat imran tu x sesuai(*it`s just my oppn..^_^) maybe ade lg yg lebih cool than him..anyway, can`t wait for the new story sis.

L@L@milie said...

wahh , mmg terbaik la bila lee dong wook pn terbabit sama . ni yg xsabar ni . lagi2 bila akak yg olah cite ni . hope dapat tgk jalan cerita yg berbeza dr novel2 yg ada kt pasaran (sbb kdg2 bile bace starting sesetengah novel tu , dh bole agak jalan citenye mcm mana )

norihan mohd yusof said...

menarik dek n tak sabar menunggu...

nana cunoi said...

megat imran tu bolehla..sush nk cari hero malay nie..tp lee dong wook tu pn suke sgt2...terbaikkkkk..!!!

Rafuza Ibrahim said...

salam awak xnak ke jadikan versi hidup (movie/drama)? baik bos tuee sweeet jerr hehe just opinion...